搜索

《I Will Always Love You》-悄悄滴吊念一把我喜欢的歌星---惠特尼休斯顿

[复制链接] 查看:18421 | 回复:209

《I Will Always Love You》-悄悄滴吊念一把我喜欢的歌星---惠特尼休斯顿

If I should stay.如果我留下来。

I would only be in your way.我会成为你的羁绊。

So I'll go.所以我离去。

But I know.但我知道。

I'll think of you every step of the way.我每迈出的一步都会想着你。

And I will always love you ! 于是我会永远爱你!

I will always love you ! 我会永远爱你!

You,my darling you ! 你,我亲爱的宝贝!

Bitter sweet memories.苦涩而甜蜜的回忆。

That is all I'm taking with me.是我带走的唯一东西。

So goodbye,please don't cry.再见吧,请不要哭泣。

We both know I'm not what youneed.我们彼此都知道我不是你所需。

And I will always love you ! 但是(而)我会永远爱你!

I will always love you ! 我会永远爱你!

I hope life treats you kind.我希望生活能善待你。

And I hope you have all you dreamed of.希望你好梦成真。

And I wish to you joy & happiness.祝愿你美满幸福。

But above all this I wish to you love.更要祝福你找到真爱。

And I will always love you !但是(而)我会永远爱你!

Darling I love you ! 亲爱的,我爱你!

Always love you ! 永远爱你!

53人 评分 查看全部评分
ciwei2008 发表于 2012-2-12 13:42 《I Will Always Love You》-悄悄滴吊念一把我喜欢的歌星---惠特尼休斯顿 ...

大人 添加个链接  加入这首歌~~
ciwei2008 发表于 2012-2-12 13:42 《I Will Always Love You》-悄悄滴吊念一把我喜欢的歌星---惠特尼休斯顿 ...

I will always love you     ~~  正听
这 歌词 太太太 感人了。。。
情人节 听  就太伤感了。。。。。
本来想帮你插个音乐进去的,搞半天没弄出来。。
马上找来听听!

悼念吧,起码冲她带给人们不少优美动听的歌曲也应该悼念一下
我也很喜欢她
很可惜。
经典的美歌   知道她的离开  第一时间去听这首歌  连续听了三遍    可惜可叹
你需要登录后才可以回帖 登录 | 注册 |