搜索

意大利

不负遇见-别开花样的意大利的匆匆那年

[复制链接] 查看:12425 | 回复:21

梵蒂冈

2人 评分 查看全部评分
5人点评 收起
一日徒步左两个国家,真系唔系甘容易架 辛苦左两个妈咪 系Fontana di Trevi面前叹意大利ice cream  万神殿面前叹香槟 呢个国家好多细车同细只狗 仲有前面两个碌的摩托车 好鸠有型啊 最后系bandana饮大啤睇Roma VS Madrid  完全听唔明啲人呐喊啲乜

3人点评 收起
今天出了西班牙广场仍旧是西班牙广场
其实买了没多少,主要包包已经把我行李箱放满
鞋子包包已经不敢带,或许小钱包还能再放几个
啥也别说,来了意大利就一定要每天吃一个冰淇淋
其实每日都在观赏摩托车,真是好多好多,而且有帅的有可爱的各种风格,但是最今天我见到最可爱的摩托车真心没有之一,太细部
而且佢扑街竟然开起来都唔慢,连呢个老男人都中意细车
扑街呢度真系,单人四个碌,双人四个碌,各种迷你机车,
每日都充满期待

3人点评 收起
See what's going on in Cyprus
这里除了超级大一个地中海
好似都无乜了
周街都系四轮摩托,消费仲顶得顺…吃个饭人均20欧已经饱到不能,太大一份,来到呢度只能做一样野,
除衫,入水
无论玩咩,都只能同海有关,或者自带水枪摩托…或者潜水,或者游艇,或者风帆……各种或者晒到你惊哦,或者夜晚摊系海滩度听住海浪…饮下啤酒…然后睇住啲飞机降落

1人点评 收起
这些天首先完成救援潜水,再完成埋高氧潜水最开心都莫过于此好荣幸成为你地第一个中国学员全程英文课本加考试我都估自己唔到Zenobia真系好恐怖,落到30几米仲要系船入面想话唔惊真系唔系甘易自己学完救援都差啲系入面转化做panic diver但系呢一次真系非常好的体验,船里面仲有车,有号码牌,仲有地毯!!!眼睛真的忙不过来

2人点评 收起
广东妹子漂亮
谊妹谊妹谊妹 发表于 2018-3-7 16:20

纹身好靓啊   
谊妹谊妹谊妹 发表于 2018-3-7 16:26 一日徒步左两个国家,真系唔系甘容易架 辛苦左两个妈咪 系Fontana di Trevi面前叹意大利ice cream ...

原来系广州妹纸
谊妹谊妹谊妹 发表于 2018-3-7 16:35 今天出了西班牙广场仍旧是西班牙广场其实买了没多少,主要包包已经把我行李箱放满鞋子包包已经不敢带, ... ...

为啥手臂上还有 冰激凌啊?
谊妹谊妹谊妹 发表于 2018-3-7 16:39 See what's going on in Cyprus 这里除了超级大一个地中海好似都无乜了 ...

比基尼啊  哎呦喂
你需要登录后才可以回帖 登录 | 注册 |